Steeds vaker zie je een tafelhaard in de tuin staan bij Nederlanders. Dit is natuurlijk niet gek, aangezien een tafelhaard een zeer mooie toevoeging voor de tuin is. Het zorgt namelijk direct voor een mooie sfeer. Er zijn verschillende soorten tafelhaarden die je kunt plaatsen in de tuin. Je kunt er namelijk voor kiezen om kleine tafelhaarden die ook voor binnen zijn te gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor grotere sfeerhaarden. In dit blog bericht willen we je graag meer vertellen over waarom tafelhaarden zo leuk zijn voor je tuin!

Een tafelhaard kopen voor je overkapping

Heb jij een overkapping in de tuin gebouwd? Dan is een tafelhaard kopen voor onder de overkapping natuurlijk erg leuk! De tafelhaard zorgt er namelijk voor dat er een warmte vrij komt. Met name in de koudere zomeravonden, is het erg fijn als er warmte vrijkomt. Deze wordt onder de overkapping goed opgevangen, waardoor je langer kunt genieten van de buitenlucht. Als je een grote overkapping hebt, is het verstandig om meerdere tafelbranders te gebruiken. Daarnaast kun je er ook altijd voor kiezen om een groter model te pakken. Je kiest dan niet voor een tafelhaard, maar bijvoorbeeld voor een sfeerhaard. Deze geven meer warmte af, waardoor je nog beter kunt genieten van je eigen tuin!

Een fijne lichtbron in de tuin

Als je veel gebruik maakt van tafelhaarden in de tuin, hoef je geen extra verlichting op te hangen. De tafelhaard zorgt namelijk voor een mooi licht dat de hele tuin kan verlichten. Zeker als je veel buiten zit, is dit erg fijn. Er zijn verschillende keuzes die je kunt maken voor de tafelhaard. Bij Tenderflame heb je verschillende tafelhaarden met verschillende lonten. Door bijvoorbeeld de Tenderflame Camps Bay 3W Metal. Dit is een grotere tafelhaard die perfect is als lichtbron op tafel. Dit komt doordat de lont die gebruikt wordt voor een hoge vlam zorgt. Hierdoor komt er meer licht vrij en kun je er goed van genieten op de tuintafel!

Tafelhaarden zorgen voor meer sfeer!

Een goede sfeer in de tuin is belangrijk voor het fijne gevoel. Een sfeervolle tuin krijg je door verschillende accessoires toe te voegen aan de hele bouw. Als je bijvoorbeeld tuinmeubels zelf in elkaar gezet hebt, is het belangrijk dat je er goede accessoires aan toevoegt. Kies er bijvoorbeeld voor om een mooie sfeerhaard of tafelhaard toe te voegen aan de tafel in de tuin. Zo weet je zeker dat je tuin is voorzien van een fijne sfeer!

About Author

Marc Sulsters

Leave a Reply